Επίθεση Χ. Καστανίδη στον Ν. Ανδρουλάκη: «Έλεγε ότι εκλογές δε γίνονται χωρίς τον Καστανίδη και μετά με άφησε εκτός»

Ευθεία επίθεση στο Νίκο Ανδρουλάκη για τον αποκλεισμό του από τη Βουλή εξαπέλυσε μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Καστανίδης.

«Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνονται με ευπρέπεια και με σεβασμό σε οποιοδήποτε άνθρωπο», υπογράμμισε με νόημα  ο κ.  Καστανίδης για να προσθέσει: «ένας αρχηγός δικαιούται να κάνει πολιτική ανανέωση αλλά πρέπει να την κάνει με στοιχειώδη ευπρέπεια. Να με συναντούσε και να μου το έλεγε, όχι να λέει πριν τις εκλογές ότι αγώνας δεν γίνεται χωρίς τον Καστανίδη και μετά να με αφήνει εκτός Βουλής», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των διπλών εκλογών, ο Χάρης Καστανίδης υπογράμμισε ότι «η νίκη της δεξιάς στις δίδυμες εκλογές δεν είναι απλώς μία εκλογική νίκη της συντηρητικής παράταξης, αλλά στρατηγική νίκη με συνθήκες μακράς πολιτικής ηγεμονίας». Ο Χάρης Καστανίδης υπογράμμισε την ανάγκη να γίνει μία νέα προσπάθεια για να ανασυνταχθούν οι δυνάμεις της κεντροαριστεράς, προσθέτοντας ότι «πρέπει να δημιουργηθεί ρεύμα κοινωνικής πλειοψηφίας για να ενοποιηθεί αργότερα και να μετουσιωθεί σε ρεύμα πολιτικής πλειοψηφίας». Τέλος, ο Χάρης Καστανίδης τόνισε ότι οι προοδευτικές δυνάμεις «πρέπει να αναγνώσουν σωστά τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που οδήγησαν στο αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών». «Το αίτημα να αυξηθούν οι μισθοί και συντάξεις δε φάνηκε να συγκίνησε τους έλληνες. Διαμορφώθηκε, έπειτα από 10 χρόνια μνημονίων, ένας φόβος μην έρθει το χειρότερο και στον πολίτη του αρκούσε ότι λίγο πριν πέσει στον γκρεμό, η κυβέρνηση που ήταν ο διαχειριστής του φόβου του πετούσε ένα σκοινάκι και πιανόταν. Το σκοινάκι ήταν τα διάφορα pass, ζούμε σε κοινωνία επιδομάτων και αποσπασματικών ενισχύσεων», τόνισε ο Χάρης Καστανίδης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί